IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тръмп постави най-могъщата демокрация в света на страната на авторитаризма

Неговият външнополитически подход на двустранни пазарлъци не оставя място за мащабни стратегии, камо ли за ценности

21:49 | 28.09.20 г. 8
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Президентът обича да посочва, но не и верния път. <em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Президентът обича да посочва, но не и верния път. Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 12:40 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от виж още

Коментари

8
rate up comment 2 rate down comment 1
julian12
преди 3 години
Гнусни са не само масата от медии. И инвестора е гнусен с всички тия преписвачи нямащи грам доствойнство.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 8 rate down comment 2
Императорът
преди 3 години
Financial Times, някога уважавана финансова медия, се превърна в един гнусен политически ***, който човек само с щипци трябва да похваща - и със запушена цифка, защото вони !!! Абе, *** - а вие попитахте ли хората дали изобщо искат вашата "либерална демокрация"? - Свръхправа и свръхпривилегии на най-безполезните и наглите малцинства, които тероризират хората и грабят за благодарност, деца се отнемат от родителите им и се подаряват на извратенци, държави без граници, в които диваците нахлуват безнаказано, свобода на словото - нула - всеки трезв глас и всеки протест срещу безобразията са определяни като език на омразата, климатически терористи поставят на ръба на катастрофата цели икономики, християнските и семейни ценности са презирани и осмивани и дори преследвани - ТОВА е либералната ви демокрация !!! Ей-затова смелият американски народ гласува за тоя велик човек и пак ще го направи. Затова и френският народ подкрепи смелата Марин льо Пен - та се наложи ДЕЙСТВАЩИЯТ към оня момент президент, отвратителният оланд директно да заповядва на държавните служители да гласуват срещу нея... но никой "либерален демократ" не бе възмутен от това и не го нарече авторитарство !!! За сметка на това преди няколко дни узурпаторът макарон каза, че законно избраният в Белорусь Лукашенко, че трябвало да си ходи - ето това е "либерална демокрация" !!! Пак за руската намеса разбира се - нищо, че дори избраният от "демократите" специален прокурор призна, че няма доказателства, ама вярно - той каза, че и без доказателства Тръмп пак бил виновен !!! Около какви точно "правила" САЩ били изградили следвоенния свят? Кой ги е упълномощил да налагат "правила"? Правила ли налагаха в Куба, във Виетнам, в Чили, в Ирак, в Сирия и къде ли не още? Да, Тръмп наруши "правилата", защото не нападна нито една свободна страна !!! Тръмп бил националист - а какъв да бъде? ВСЕКИ държавник по презумпция трябва да бъде националист - и да защитава своята страна, а не откачен глобалист и да си вре носа в чуждите работи. Аз мечтая за времето, когато държавната измяна отново ще се наказва със смърт и тимбериците на "глобалистите" ще бъдат сечени публично !!! Жалко, че президентът излезе доста мекушав и не пристъпи към директното унищожение на либерастката cгaн. Но все така остава по-добър вариант от потъващият в дбилство байдън... и вече затънал фатално в корупция тоже. Никой почтен американец няма да гласува за тези, които подкрепят беззаконието, мародерството и бандитизъмът.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 3 rate down comment 2
Shadow1
преди 3 години
Плати си за по-различна като не си доволен от тази. Може и на мен да платиш всъщност и ще ти напиша каквото искаш.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 10 rate down comment 2
cyclop
преди 3 години
Не разбирам... Вярно, идват избори в Америка, но чак поръчкови статии срещу Тръмп в България?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 7 rate down comment 2
дядя Вова
преди 3 години
И приватизация на всичко, което не може да печата пари!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 7 rate down comment 2
дядя Вова
преди 3 години
Давай Дони, след Перестройката идва Перестрелка!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 4 rate down comment 6
mrynmryn
преди 3 години
Викаш друго си е човек като Тръмп, със семейни ценности, женен едва 3 пъти, като от всяка има поне едно дете. Като две от съпругите му не са от САЩ. А там историята поне няма как да я унищожат, защото тя е на 200г., а тия преди това са като нещо като носорозите - има ги, ама само в резерватите им.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 11 rate down comment 4
julian12
преди 3 години
Самият факт, че Меркел и сие са пълен провал с техния гейски подход, унищожаване на семейните ценности, тотално размиване и унищожаване на история, неуки емигранти поканени да смучат това, което хората са градили векове е доста показателно защо Тръмп не ги харесва. Ако не друго поне Путин и Ердоган защитават интересите на страните си. Либералите погазват всички човешки ценности.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още